25. DÖNEM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
  01 Nisan 2020

Dünya genelindeki Covid-19 salgını nedeniyle hastalığın yayılmasının önlenmesi amacıyla alınacak tedbirler kapsamında, Polis Meslek Yüksekokulları Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 9’uncu maddesi ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 10’uncu maddesi doğrultusunda öğrencisi bulunan Polis Meslek Yüksek Okulu ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde 14 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süre ile eğitim öğretime ara verilmesi Başkanlık Makamının 13/03/2020 tarihli Oluru ile uygun görülmüştür.
       Ancak Milli Eğitim Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyesi doğrultusunda ülke çapında eğitime Nisan ayı sonuna kadar ara verdiği ve bu doğrultuda Polis Akademisi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde örgün eğitime Nisan ayı sonuna kadar ara verilmesi kararlaştırılmış, bu kapsamda Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde Nisan ayı sonuna kadar eğitim öğretime ara verilmiştir.
       Konu ile ilgili duruyuların sitemizden takip edilmesi gerekmektedir.

Haber Paylaş